Gegevens

KvK: 74649132
E: studioannacornelia@gmail.com

T: 0637455671

© 2020 Studio Anna Cornelia

1/2

Vragen over aankomende periode?
 

mail naar: studioannacornelia@gmail.com

HANDGEMAAKTE PERSOONLIJKE ILLUSTRATIES

Een moment van rust en dankbaarheid om de perfecte illustratie samen te stellen voor de meest bijzondere mensen in ons leven

Lees meer

ILLUSTRATIEVE

BRANDING

Op zoek naar illustraties voor jouw branding? Een logo of het complete plaatje? I'm here for you!

Lees meer

GEBOORTEKAARTJES

Een klein kaartje met het mooiste, grootste nieuws: jullie kindje is er!

Studio Anna Cornelia biedt verschillende soorten 

geboortekaartjes aan

Lees meer

CLIENT LOVE

Zoek je een passende huisstijl voor jouw bedrijf of wil je je huisstijl een opfrisbeurt geven? Schakel dan de ongelofelijk getalenteerde Anna van Studio Anna Cornelia, in! 

Anna maakt voor mij een nieuw logo, leverde een brandsheet, een ontwerp van mijn visitekaartjes, een ontwerp voor bedankkaartjes, een template voor facturen en offertes én templates voor op social media. Alles geheel in míjn persoonlijk passende stijl. 

Het proces richting een nieuw logo vond ik heel erg spannend maar toen Anna met haar eerste ontwerp al de spijker op zijn kop sloeg, wist is het zeker. Dit komt helemaal goed! Zij heeft echt de tijd genomen mij te leren kennen en ze heeft zoveel geduld! Ik was echt geen makkelijke klant voor haar, want ik vond het heel moeilijk om keuzes te maken. Maar die lieve Anna bleef zo rustig, vriendelijk, en gaf mij de ruimte om dingen te proberen. Hoe ze ook alles aflevert is écht een cadeau.

Mijn nieuwe logo past helemaal bij mij en mijn huidige stijl in fotografie. Tijdloze kleuren met het “oog” dat centraal staat. Waarom een oog? Anna koos voor het gebruiken van een oog in mijn logo omdat het staat voor mijn twee passies; het vastleggen van mensen en het verhaal achter de mens zelf. Fotografie & coaching. Wauw, dat heeft ze zó goed gevonden! Het voelt hartverwarmend en ik krijg alleen maar reacties van mensen die zeggen dat het pre-cies Pauline is. Yes!

Pauline van der Gulik

PvdG Fotografie

www.pvdgfotografie.nl

Daniella over de persoonlijke illustratie voor haar vader

@danirobijn

Afgelopen week heb ik bovenstaande bestelling mogen ontvangen voor mijn vader. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar ik vind je stijl te gek dus ik besloot het erop te wagen. Het lijkt mij namelijk best lastig om op basis van een verhaal een illustratie te maken dat goed aansluit! Ik opende de verpakking en ik heb een half uur lang met tranen in m'n ogen naar de illustratie gestaard. Ik blijf nieuwe elementen ontdekken en ben zo verrast met hoe mooi het geheel is geworden. Ik ben zó onder de indruk en het heeft mij diep geraakt. Onwijs bedankt voor dit speciale cadeau, hij hangt ingelijst aan de muur!

Benieuwd naar het resultaat? Klik hier

THE GIRL BEHIND THE ILLUSTRATIONS

Hi! Ik ben Anna, 24 jaar en 'the creative type and dreamer achiever' achter Studio Anna Cornelia. Naast mijn werk als illustrator ben ik fulltime Kunstgeschiedenis student

Lees meer